Home Behandelingen Managementcoaching Workshops, cursussen en lezingen Publicaties, media Achtergronden en nieuws Agenda Contact Informatie Annemiek

Agenda

Vanaf 1 januari 2017 zullen al mijn cursussen (tenzij expliciet anders vermeld) plaatsvinden in mijn nieuwe praktijkruimte aan de Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA in Valkenswaard

###

Helende Handen verdiepingsdag* -emoties en de nieren/het urinewegstelsel

Tijdens deze verdiepingsdag voor mensen die of Helende Handen 2 gevolgd hebben of afgestudeerd zijn als paranormaal therapeut, leer je je verder behandelen in diverse auralagen, duiden wat je tegenkomt en dit vertalen in voor je cliënt begrijpelijke informatie. Je wordt daarbij gestimuleerd je eigen unieke werkwijze te ontwikkelen. Verdiepingsdagen hebben thema’s die afgestemd worden op de specifieke groep die inschrijft. Het thema van 24 februari is emoties verwerken en loslaten, oftewel: het urinewegstelsel behandelen.

Datum: vrijdag 24 februari 2017
Duur: 1 dag
Tijd: 9.30 -17.00

Maximum aantal deelnemers: 8, maar helaas al volgeboekt 
Locatie: mijn nieuwe praktijk: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
Prijs: €195,- , inclusief lunch

Werken in de Hogere (21) auralagen, een cursus voor therapeuten*

Tijdens deze tweedaagse leer je –als reeds in de aura werkend therapeut- je verder te ontwikkelen en te werken in de 21 auralagen.

Datum: vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2017

Duur: 2 dagen (5 dagdelen)

Locatie: in mijn nieuwe praktijk: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
Maximum aantal deelnemers: 8
Prijs: €495,- (inclusief lunches, exclusief eventuele overnachting)

Helende Handen verdiepingsdag voor gevorderden*

Tijdens deze verdiepingsdag voor mensen die of Helende Handen 2 gevolgd hebben of afgestudeerd zijn als paranormaal therapeut, leer je je verder behandelen in diverse auralagen, duiden wat je tegenkomt en dit vertalen in voor je cliënt begrijpelijke informatie. Je wordt daarbij gestimuleerd je eigen unieke werkwijze te ontwikkelen. Verdiepingsdagen hebben thema’s die afgestemd worden op de specifieke groep die inschrijft.

Datum: vrijdag 31 maart 2017
Duur: 1 dag
Tijd: 9.30 -17.00

Maximum aantal deelnemers: 8
Locatie: in mijn nieuwe praktijk: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
Prijs: €195,-, inclusief lunch
StatusDeze cursusdag is toegankelijk voor mensen die Helende Handen 2 en wat verdiepingsdagen gevolgd hebben en er is nog 1 plaats vrij!

Helende Handen 2, (leren) werken in de aura*

Tijdens deze workshop leer je op verantwoorde en speelse wijze de overstap maken van fysiek magnetiseren naar werken in de eerste 3 auralagen.

Datum: vrijdag 7 april 2017
Duur: 1 dag
Tijd: 9.30 -17.00

Maximum aantal deelnemers: 8 (volgeboekt)

Locatie: in mijn nieuwe praktijk: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
Prijs: €195,- , inclusief lunch

De 40 auralagen in de praktijk (de ins- en outs) *

Als ontdekker van de 40 auralagen bracht ik ze inzichtelijk in kaart in mijn boeken De ziel in het licht van haar hogere auralagen en De 40 lagen van de ziel ontsluierd. Tijdens deze eendaagse cursus bespreek ik de inhoud van die 40 auralagen.

Je krijgt inzicht in hoe deze lagen zijn opgebouwd, welke thema’s waar terug te vinden zijn en wat de overeenkomsten, verschillen en dwarsverbanden zijn tussen de diverse auralagen. Allerlei soorten zielenafspraken, levensdoelen, traumasoorten, creatiemogelijkheden, intergalactische stukken en buitenaardse energieën, dit alles en meer komt aan bod tijdens deze interactieve dag. Uiteraard is er ook ruimte om al je vragen  te stellen en door middel van oefeningen met bepaalde energieën kennis te maken. Je eigen groeiproces krijgt zo een heerlijke boost!

(NB. Je leert tijdens deze dag niet behandelen in de hogere auralagen. Wil je leren Werken in de hogere (21) auralagen, zie dan de gelijknamige cursus)

Datumdonderdag 4 mei 2017
Duur: 1 dag
Tijd: 9.30 -18.00
Maximum aantal deelnemers: 8

Locatie: mijn nieuwe praktijk: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard

Prijs: €195,- , inclusief lunch

status: helaas. Alweer vol. Maar stuur me een mailtje als je interesse hebt, dan laat ik het je weten wanneer ik een nieuwe datum plan.

Deze dag is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de 40 auralagen.

Helende Handen 1, energetisch werken voor tactiele professionals*

Tijdens deze eendaagse workshop leer je hoe je tijdens je dagelijkse werk of bezigheden veilig en verantwoord energie kunt doorgeven en afvoeren aan en bij een ander en maak je een begin met vertalen wat je daarbij waarneemt.

Datum: vrijdag 9 juni 2017
Duur: 1 dag
Tijd: 9.30 -17.00

Maximum aantal deelnemers: 8
Locatie: mijn nieuwe praktijk: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
Prijs: €195,- , inclusief lunch


Als je automatisch geïnformeerd worden over een nieuwe cursusdatum, meld je dan alvast even aan. Dit is dan uiteraard onder voorbehoud, maar je ontvangt dan vanzelf een mail met de nieuwe cursusdatum.

**********

* mijn cursussen zijn door beroepsvereniging Het Verbond der Natuurgeneeskundige Therapeuten geaccrediteerd, elk voor 2SP.

Uiteraard zijn alle cursussen inclusief koffie, thee en overheerlijke lunch. 

Wil je op de wachtlijst geplaatst worden voor een cursus en/of geinformeerd worden zodra er een nieuwe datum beschikbaar is of er een plaatsje vrijkomt, dan kun je je hier inschrijven!

Annuleren kan tot 7 weken voor de (eerste) cursusdatum tegen €30,- administratiekosten. Zie voor annuleren binnen 7 weken de deelname-bevestigingsmail.