Home Behandelingen Managementcoaching Workshops, cursussen en lezingen Publicaties, media Achtergronden en nieuws Agenda Contact Overige informatie

Cursus agenda

Helende Handen verdiepingsdag voor gevorderden*- thema: traumahealing

Tijdens deze verdiepingsdag voor mensen die of Helende Handen 2 gevolgd hebben of afgestudeerd zijn als paranormaal therapeut, leer je je verder behandelen in diverse auralagen, duiden wat je tegenkomt en dit vertalen in voor je cliënt begrijpelijke informatie. Je wordt daarbij gestimuleerd je eigen unieke werkwijze te ontwikkelen. Verdiepingsdagen hebben thema’s die afgestemd worden op de specifieke groep die inschrijft. Het thema van 6 april is werken in auralaag 6: persoonlijke trauma’s healen. 

Datum: vrijdag 6 april 2018
Duur: 1 dag
Tijd: 9.30 -17.00

Maximum aantal deelnemers: 8, maar helaas vol. Op 22 juni is wel nog plaats, al heeft die dag een ander onderwerp.
Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
Prijs: €195,-, inclusief lunch

Helende Handen verdiepingsdag voor gevorderden*- thema:op verschillende manieren contact maken

Tijdens deze verdiepingsdag voor mensen die of Helende Handen 2 gevolgd hebben of afgestudeerd zijn als paranormaal therapeut, leer je je verder behandelen in diverse auralagen, duiden wat je tegenkomt en dit vertalen in voor je cliënt begrijpelijke informatie. Je wordt daarbij gestimuleerd je eigen unieke werkwijze te ontwikkelen. Verdiepingsdagen hebben thema’s die afgestemd worden op de specifieke groep die inschrijft. 

Datum: vrijdag 22 juni 2018
Duur: 1 dag
Tijd: 9.30 -17.00

Maximum aantal deelnemers: 8
Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
Prijs: €195,-, inclusief lunch

Werken in de Hogere (21) auralagen, een cursus voor therapeuten*

Tijdens deze tweedaagse leer je –als reeds in de aura werkend therapeut- je verder te ontwikkelen en te werken in de 21 auralagen.

Datum: vrijdag 14 september en 5 oktober 2018

Tijd: 9.30 -17.30

Duur: 2 losse dagen (die niet afzonderlijk gevolgd kunnen worden)

Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
Maximum aantal deelnemers: 8
Prijs: €495,- (inclusief lunch)

Helende Handen 1, energetisch werken voor tactiele professionals*

Tijdens deze eendaagse workshop leer je hoe je tijdens je dagelijkse werk of bezigheden veilig en verantwoord energie kunt doorgeven en afvoeren aan en bij een ander en maak je een begin met leren behandelen en met vertalen wat je daarbij waarneemt.

Datum: vrijdag 2 november 2018 
Duur: 1 dag
Tijd: 9.30 -17.00

Maximum aantal deelnemers: 8
Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
Prijs: €195,- , inclusief lunch

Helende Handen 2, (leren) werken in de aura*

Tijdens deze workshop leer je op verantwoorde en speelse wijze de overstap maken van fysiek magnetiseren naar werken in de eerste 3 auralagen.

Datum: wordt opnieuw gepland zodra er animo voor is (want er zijn er net 2 geweest!)
Duur: 1 dag
Tijd: 9.30 -17.00

Maximum aantal deelnemers: 8 

Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
Prijs: €195,- , inclusief lunch

Omgaan met energie/HSP en energetisch(er) waarnemen voor mensen met een gehoorbeperking -gebarentolk aanwezig-

Op dit moment wordt gewerkt aan een tweedaagse cursus die speciaal gericht is op hoogsensitieve mensen die door een gehoorbeperking niet makkelijk kunnen deelnemen aan een reguliere cursus. Heb je hierin interesse, laat het me even weten, dan houd ik je op de hoogte! 

De 40 auralagen in de praktijk (de ins- en outs) *

Als ontdekker van de 40 auralagen bracht ik ze inzichtelijk in kaart in mijn boeken De ziel in het licht van haar hogere auralagen en De 40 lagen van de ziel ontsluierd. Tijdens deze eendaagse cursus bespreek ik de inhoud van die 40 auralagen.

Je krijgt inzicht in hoe deze lagen zijn opgebouwd, welke thema’s waar terug te vinden zijn en wat de overeenkomsten, verschillen en dwarsverbanden zijn tussen de diverse auralagen. Allerlei soorten zielenafspraken, levensdoelen, traumasoorten, creatiemogelijkheden, intergalactische stukken en buitenaardse energieën, dit alles en meer komt aan bod tijdens deze interactieve dag. Uiteraard is er ook ruimte om al je vragen  te stellen en door middel van oefeningen met bepaalde energieën kennis te maken. Je eigen groeiproces krijgt zo een heerlijke boost!

(NB. Je leert tijdens deze dag niet behandelen in de hogere auralagen. Wil je leren Werken in de hogere (21) auralagen, zie dan de gelijknamige cursus)

Datum: is zojuist geweest en wordt weer gepland bij voldoende animo, dus meld het even als je mee zou willen doen?!
Duur: 1 dag
Tijd: 9.30 -17.30
Maximum aantal deelnemers: 8 

Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard

Prijs: €195,- , inclusief lunch

Deze dag is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de 40 auralagen.


Als je automatisch geïnformeerd wilt worden over een nieuwe cursusdatum, meld je dan alvast even aan. Dit is dan uiteraard onder voorbehoud, maar je ontvangt dan vanzelf een mail met de nieuwe cursusdatum.

**********

* mijn cursussen zijn door beroepsvereniging Het Verbond der Natuurgeneeskundige Therapeuten geaccrediteerd, elk voor 2SP.

Uiteraard zijn alle cursussen inclusief koffie, thee en overheerlijke lunch. 

Annuleren kan tot 7 weken voor de (eerste) cursusdatum tegen €30,- administratiekosten. Zie voor annuleren binnen 7 weken de deelname-bevestigingsmail.