Home Behandelingen Managementcoaching Workshops, cursussen en lezingen Publicaties, media Achtergronden en nieuws Agenda Contact Overige informatie

Contact

Een consult duurt 2 uur en meestal is 1 consult voldoende voor de vraag en behandeling van het probleem waarmee je bij me komt. Als ik inschat dat er toch meer consulten nodig zullen zijn, geef ik dit direct aan in de afspraakbevestiging.

Je kunt je consult plannen door te bellen met Petra en/of Aletta, mijn assistentes, telefonisch bereikbaar op 040 8434566. Zij plannen mijn afspraken voor behandelingen in mijn praktijk. Ook geven ze de aanvragen voor telefonische consulten aan me door en beantwoorden voorkomende vragen. Ook lichten ze zonodig vragen over mijn tarieven en de vergoedingen verder toe.

Nadat een afspraak gemaakt is, voel ik vervolgens in of ik inderdaad iets voor je kan doen en zal een gemaakte behandelafspraak persoonlijk per mail altijd binnen een week per mail aan je bevestigen. Ook als ik denk dat ik niet iets voor je kan betekenen -wat gelukkig zelden voorkomt- laat ik je dit uiteraard weten. Dus, mocht je geen reactie lijken te krijgen, check dan svp je SPAMbox!

Ik werk 5 dagen per week, van maandag tot en met vrijdag overdags. Het is dus helaas niet mogelijk om een consult op een avond of een weekenddag af te spreken.

En… ik geef helaas geen advies meer per mail. Nee, echt niet!!!! Goed en genuanceerd antwoorden kost qua invoelen en typen zoveel tijd dat het niet meer haalbaar bleek om dit te blijven doen. Als je desondanks toch behoefte hebt aan advies-op-afstand, maak je dan even een afspraak voor een telefonisch consult? En ter informatie: behandelen per telefoon kan alleen in noodgevallen bij clienten die ik al in behandeling heb, voor een eerste consult ben je eerst welkom in mijn praktijk in Valkenswaard.

Een telefonisch consult vindt, afhankelijk van de ruimte in mijn agenda, meestal binnen een werkweek plaats. In uitzonderlijke gevallen (als ik cursus geef bijvoorbeeld) kan het onverhoopt wat langer duren. Daarom noteren Petra en Aletta ook je email adres, zoda ik bij vertraging dit alvast naar je kan communiceren. Voor een telefonisch consult worden (uiteraard naar rato) kosten in rekening gebracht.