Home Behandelingen Managementcoaching Workshops, cursussen en lezingen Publicaties, media Achtergronden en nieuws Agenda Contact Overige informatie

Cursus 40 auralagen in de praktijk

Vrijdag 25 januari 2019. Een nieuwe cursusgroep van ‘De 40 auralagen in de praktijk’. De dag begon met een indianengehuil; de eerste twee cursistes die onafhankelijk van elkaar binnen kwamen uit totaal verschillende delen van het land, bleken hartsvriendinnen die elkaar vergeten waren te vertellen dat ze vandaag bij mijn cursus zouden zijn! Een enorm gegil, gelach en geknuffel. Een mooi begin.
Daarna kwamen de overige 6 cursisten binnen en al gauw bleek het in meerder opzichten een gedenkwaardige dag. Alle cursisten dronken namelijk koffie. En dat is in de 20 jaar dat ik een eigen praktijk heb en cursus geef nog nooit gebeurd. Alle 8! Ik bleek de enige theeleut…
 
Nou heb ik een heel fijn koffiezetapparaat dat per persoon de koffieboontjes maakt en overheerlijke koffie zet. Alleen, dat konden de meesten niet weten want die waren hier nog niet eerder geweest. Oftewel. Wonderlijk.
 
De dag liep verder lekker, we waren pas om 18 uur klaar dus het was lang en intensief maar het was erg leuk om mensen kennis te laten maken met alle 40 auralagen, ze de energie van hun zielenrassen en van hun zielengroepen te laten voelen, af te stemmen op zielsafspraken en onder meer familiestukken en buiten naar het grid van de aarde te lopen, je er opnieuw op te herijken en te voelen wat dat met je doet.
We hebben waar mogelijk verbanden gelegd met systemisch werken en andere manieren van de werkelijkheid begrijpen. We praatten over je ziel meer in je leven en werk kunnen leggen en natuurlijk werden er bij iedereen ook tal van persoonlijke stukken aangeraakt.
 
Een intensieve dag dus waarbij de lunch gelukkig ook goed gelukt was. Ik had namelijk naast de speciale broodjes en allerhande lekkere belegjes en de salade die ik ’s ochtends vroeg gemaakt had, zelf twee soorten humus geprepareerd voor iemand die allerlei voedingsstoffen niet hebben mocht. Dus heb ik lekker creatief met kikkererwt gedaan (primeur) en dat viel in goede aarde. Ik voelde me naast een 40 lagen expert dus een heus keukenprinsesje op de kikkererwt.
 
 
 

Geef een reactie