Home Behandelingen Managementcoaching Workshops, cursussen en lezingen Publicaties, media Achtergronden en nieuws Agenda Contact Overige informatie

8 daagse Retraite Gastronomique 2020

retraite

In de week van Hemelvaart 2020 begeleid ik een week voor mensen die graag terug bij zichZelf willen komen. Of graag intensiever contact willen met zichzelf, dat kan natuurlijk ook.

Wil je op je gemak afstemmen op jeZelf en ontdekken wat je wilt in de volgende fase van je leven? Of wil je in een relaxte setting kijken naar wat jou weerhoudt van echt leven naar je potentieel? Loop je vast in je relatie, of in relaties en snap je niet goed waarom? Heb je een keerpunt in je loopbaan bereikt en is het tijd om uit te vinden wat er nu bij je past? Of heb je een andere vraag voor jezelf waarin je begeleiding wilt in deze bijzondere setting?

Laat het me weten, kom naar Frankrijk en ga jezelf (her)ontdekken! Het wordt een week met deels individuele en deels groepsbegeleiding en met daarnaast tijd om jezelf te ontmoeten in de stilte. Uiteraard gebaseerd op al het werk wat ik al doe en meer.

We verblijven niet voor niets in deze rustieke setting en dus zal er in het programma voldoende ruimte zijn om de prachtige omgeving te verkennen, kastelen te bezoeken, op jezelf te zijn als je daar behoefte aan hebt, of gewoon lekker in de zon te zitten, te zwemmen of Alpaca’s te knuffelen. Het kan er allemaal.

De locatie voor al dit moois is Domaine Au Marchay, Nojals et Clottes, Beaumontois en Perigord. Dat ligt iets onder Bergerac, in Frankrijk. In oktober ga ik de locatie uittesten en proefeten, zeer belangrijk :-). Hoewel de focus van de retraite natuurlijk het innerlijk is, ben ik op mijn zoektocht naar een mooie locatie op een heel bijzondere plek gestuit. Eén waar je behalve lekker werken in een goede energie, ook bijzonder lekker eten kunt. En omdat ik principe huldig dat als je dan toch iets doet, het best zo leuk mogelijk mag zijn, past deze locatie perfect.

Naast het Domaine Au Marcay zullen we ook een dagdeel doorbrengen in Auzolles Bas, Laussou waar ook prachtige natuur is en de alpaca’s te bewonderen zijn.

Datum: 16 tot en met 23 mei. Dat wil zeggen: aankomst op zaterdag 16 mei, programma  zondag 17 mei tm vrijdag 22 mei. Het vertrek vindt plaats op zaterdag 23 mei.

Begeleiding: Annemiek Douw, plus 2 gastsprekers

Indeling week:

  • Dag 1: reisdag (16 mei 2020)
  • Dag 2 tm 7: werkdagen (17 tm 22 mei 2020 inclusief een vrije dag om omgeving te verkennen (lunch en diner van deze dag niet inbegrepen in de retraiteprijs*)
  • Dag 8: reisdag (23 mei 2020)

Locatie: Domaine Au Marchay, Nojals et Clottes, Beaumontois en Perigord

Verblijf: op basis van volpension: ontbijt, lunch en driegangen diner en op basis van gedeelde 2 persoonskamers, of in één geval een 3 persoonskamer met 3 losse bedden. Als je een kamergenoot hebt, slaap je uiteraard/desgewenst in aparte bedden. De toeslag voor een eenpersoonskamer is € 50,- en een eenpersoonskamer boeken is alleen mogelijk indien deze nog voorradig is. De kamers hebben elk een eigen badkamer, op twee kamers na. De zogeheten en suite deelt samen een badkamer.

Investering: € 1.245,-*

*Reiskosten: vliegtickets Rotterdam/the Hague Airport naar Bergerac en terug (Transavia) zijn niet bij de prijs inbegrepen. Richtlijn hiervoor is €39,- enkele reis bij tijdig boeken. Voor transfer van en naar de luchthaven in Bergerac kan op verzoek gezorgd worden. Uiteraard kun je ook per auto naar Au Marchay komen. Boek hier je vliegticket.

Aanmelden kan via het Cursusaanmeldformulier. De retraite staat nog niet bij de cursusnamen. Geef je daarom even duidelijk aan bij de datum dat het de retraite betreft? Dank je wel!