Home Behandelingen Managementcoaching Workshops, cursussen en lezingen Publicaties, media Achtergronden en nieuws Agenda Contact Overige informatie

Media

Annemiek in het Eindhovens Dagblad

Op 29 maart 2018 stond dit interview in het Eindhovens Dagblad. Zoals je ziet moest ik er ook voor op de foto. Dat vond ik dan weer wat minder. Daarom zei ik tegen de fotograaf: “Kun je dat niet gewoon doen terwijl ik zit te praten met de journaliste?” Dat kon en zo sta ik op de foto. Pratend met mijn handen….

Met dank aan Anneke Liebrand en Mireja

Annemiek In Conclaaf met Jeroen Ghuijs

In conclaaf, interview door Jeroen Ghuijs met Annemiek Douw

Vrijdagavond 23 oktober 2015 was ik te gast in Sundancer in Zwijndrecht voor een (oorspronkelijk radio)interview door Jeroen Ghuijs van Finding Voices in de aanwezigheid van publiek. Het werd een lang en boeiend gesprek waarbij er ook een camera meeliep dus is het eigenlijk gewoon een televisie-interview geworden met vaste camera.

Onderwerpen die de revue zoal passeerden zijn: paddo’s en pillen gebruiken, je authentieke Zelf zijn, zielsafspraken voelen, psychopaten en managers, oordelen, familiestukken, bestaan er auralozen? hoe ontstaan blokkades, hoe direct ben je tegen een cliënt, kleuren rond lampen zien, de Vrije Wil als schietstoel, donkere invloeden en engelen, plan B, C en D en nog veel meer.

Het gesprek duurde 2,5 uur waarbij er het eerste deel helaas wat technische problemen waren. Ja, dat gebeurt wel vaker in mijn interviews he? In ieder geval heeft Michel de technicus heerlijk gesleuteld en het grotendeels recht kunnen zetten. Daardoor is in het eerste twintigtal minuten iets zachter qua geluid, daarna ben ik een paar minuutjes wat lastiger te horen en daarna van minuut 25 ongeveer doet de nieuwe microfoon het perfect en is het moeiteloos luisteren en kijken. Geniet ervan!

link naar de opname

Met dank aan alle vraagstellers in het publiek en de chat, Jeroen Ghuijs, Mieke, Michel en de aanwezige tekkel voor de komische noot.

De muziek die op mijn verzoek in de pauze gedraaid werd maar niet in de opname terug te vinden is maar wel wordt nabesproken, was: Hope there’s someone van Antony & the Johnsons, People get ready van The Frames en Love’s Divine van Seal.

Kwantpunt Annemiek in Kwantpunt

Tijdens het radioprogramma Kwantpunt van Finding Voices radio werd op 26 juni ’15 een interview met me uitgezonden. Aat-Lambert de Kwant was mijn gastheer en in zijn aankondiging schreef hij onder meer: ‘Annemiek Douw is een begenadigd schrijfster en heeft een heldere en indringende stijl. De vele cases zijn soms heftig en aangrijpend, maar worden ook met de nodige humor beschreven.’

Daar was ik natuurlijk heel blij mee. En je zou denken dat het hele gesprek -dat 80 minuten duurde inclusief de muziek- over mijn boeken zou zijn gegaan, maar het tegendeel is het geval. Dus luister en wie weet hoor je iets nieuws!

De muziek in het programma heb ik grotendeels zelf mogen uitkiezen en omdat één nummer tijdens de opname ervan nog niet bekend was, bij deze de playlist vanaf het tweede nummer: Papillon, door Estafest, Scattered black and whites door Elbow en Read all about it, part III door Emeli Sandé.

 Image Annemiek bij Omroep Brabant

Zondag 22 maart 2015 was ik te gast bij Martin Volder van Omroep Brabant. Het was een erg leuk interview, waarin Martin erg duidelijk maakte dat het wel eens allemaal grote onzin of een placebo zou kunnen zijn. Wil je zelf horen hoe het was? Klik dan even hier!

Paravisie
Annemiek in de Paravisie

In augustus 2011 stond in de Paravisie een artikel over spiritueel opereren waaraan ik heb meegewerkt.
Lees artikel..
Nieuwsbrief Roy Martina

Ik heb Annemiek leren kennen tijdens het SummerCamp in augustus jl. We hebben toen een sessie gedaan zodat ik zelf kon eraren hoe haar techniek van de hogere auralagen werkt.
Lees artikel …
AperitiVOS Annemiek op tv: AperitiVOS

In februari 2013 was ik op de locale tv te gast in deze Valkenswaardse talkshow.
Bekijk hier het interview met mij in AperitiVOS.
wp4ed3bbdc_05_06 Het Coachingsmethoden boek

In juni 2011 is het Coachingsmethodenboek uitgekomen bij uitgeverij Boom Nelissen –onder redactie van Susan van Ass- waarin 50 topcoaches (quote van de uitgever) elk in hun eigen hoofdstuk hun methodieken en werkwijze toelichten. Elk hoofdstuk beslaat slechts 4 pagina’s waardoor je als coach of coachee dus snel 50 verschillende aanpakken naast elkaar kunt leggen en kiezen welke manier het beste bij je past. Ikzelf heb hierin het hoofdstuk over Energetisch Coachen geschreven.