Home Behandelingen Managementcoaching Workshops, cursussen en lezingen Publicaties, media Achtergronden en nieuws Agenda Contact Overige informatie

Nóg een onverwacht pakje…

En ineens was daar een pakje. Zomaar, met de ouderwetse brievenbuspost. Wat zou erin zitten (had ik iets besteld? Nee dat geloof ik niet maar dat weet ik momenteel niet zeker want ik had wat nuttige dingen nodig die in Valkenswaard-city niet te krijgen zijn en door een hamstringblessure is autorijden nu niet echt mijn hobby dus lange leve het online shoppen).

Het voelt een beetje zacht aan. Ojee. Als iemand maar niet beledigd is over de boodschap die ik in zijn boek geschreven heb, en het verder ongelezen nu weer retour stuurt.

Ik scheur het pakje voorzichtig open en een grote grijns verschijnt. Ik herken iets. Ik zie een blauw met wit bakkersruitje. Ik hou enorm van bakkersruitjes en ditzelfde ruitje heb ik onlangs bewonderd als hele gave bloes van een cliënte. Hij stond haar ook geweldig. Ik vond haar er zo mooi uitzien dat ik dat natuurlijk ook zei en dat vond zij op haar beurt weer heel erg leuk. Kortom, iedereen blij.

En nu stuurt ze me een heus eigen exemplaar! En gelukkig in míjn maat, vergezeld van een lieve brief waarin ze verklaart waarom ze vond dat ik hem meer dan verdiend had. Alleen die brief was al om in te lijsten maar met die bloes erbij… Jemig. Ben er een beetje stil van. (jaja, ik weet het, … geen commentaar)

Wat geweldig leuk, gauw passen en kijken of ik erin pas. YES!!!! Hij past!! Hij staat leuk!! Ik voel me er heerlijk in. Ben zó blij.

Dank je wel, Carolien. Echt een super idee! Zo lief!

Geef een reactie